Osmaniye Son Dakika Deprem - Son dakika: Osmaniye'de deprem / Osmaniye'de saat 17.36'da richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. 31 temmuz 2018, 17:55 yeni şafak. Dikkat çeken suudi arabistan hamlesi. Osmaniye yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Kiğı (bingöl) depremi mw 5.2 ön degerlendirme raporu. Budur ve denizli söke'den sonra şimdi de osmaniye'de son dakika deprem meydana geldi.

Son dakika haberine göre osmaniye'de sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Budur ve denizli söke'den sonra şimdi de osmaniye'de son dakika deprem meydana geldi. 26 şubat 2017 pazar 07:14son güncelleme: Türkiye haritası » osmaniye deprem fay hattı risk haritası » osmaniye son depremler. Kiğı (bingöl) depremi mw 5.2 ön degerlendirme raporu.

Son dakika: Osmaniye'de korkutan deprem! Büyüklüğü ...
Son dakika: Osmaniye'de korkutan deprem! Büyüklüğü ... from i2.milimaj.com
Diyarbakır ve çevre i̇llerde hissedilen deprem. Osmaniye düziçi'nde deprem oldu.3.4 büyüklüğünde olan deprem sonrasında 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Osmaniye'de saat 18.16 sıralarında 2.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Osmaniye'de saat 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Osmaniye'de saat 17.36'da richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü osmaniye'nin sumbas ilçesi olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı tarafından yapılan açıklamada osmaniye'de 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Son dakika depremler devam ediyor.

Osmaniye'de saat 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Dakika dakika son depremler için tıklayınız. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Osmaniye'de deprem kaç şiddetinde oldu? Müzisyen yeliz aykaç son yolculuğuna uğurlandı. Dikkat çeken suudi arabistan hamlesi. Osmaniye'nin düziçi ilçesinde saat 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Osmani̇ye'nin kadirli ilçesinde richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, merkez üssünü kadirli olarak duyurduğu depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Son dakika haberi osmaniye'de 4,1 büyüklüğünde deprem! Osmaniye düziçi'nde deprem oldu.3.4 büyüklüğünde olan deprem sonrasında 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 02.22'te merkez üssü osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Göre, bugün saat 13:35 sularında osmaniye'nin sumbas ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Osmaniye'de saat 18.16 sıralarında 2.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. İstanbul'da son günlerde etkili olan soğuk hava ve sert rüzgar i̇stanbul havalimanı'nda. Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı resmi i̇nternet sitesinden alınan son dakika haberine göre osmaniye'de bir deprem daha meydana geldi. Şiddetli sarsıntı adana ve kahramanmaraş illerimizde de hissedildi.

Son dakika! Osmaniye Toprakkale'de deprem oldu | Son depremler
Son dakika! Osmaniye Toprakkale'de deprem oldu | Son depremler from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Diyarbakır ve çevre i̇llerde hissedilen deprem. Son dakika haberi osmaniye'de 4,1 büyüklüğünde deprem! Merkez üssü osmaniye'nin sumbas ilçesi olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı tarafından yapılan açıklamada osmaniye'de 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 02.22'te merkez üssü osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 13.35'te olan deprem yerin yaklaşık 19 kilometre derinliğinde yaşandı. Osmaniye yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Deprem aynı zamanda osmaniye başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.

Osmaniye'de saat 18.16 sıralarında 2.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi.

Son dakika haberine göre osmaniye'de sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü'nden edinilen bilgiye göre. Osmaniye'de saat 18.16 sıralarında 2.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Son dakika depremler devam ediyor. Dikkat çeken suudi arabistan hamlesi. Afad, merkez üssünü kadirli olarak duyurduğu depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Deprem aynı zamanda osmaniye başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 26 şubat 2017 pazar 07:14son güncelleme: Son dakika haberi osmaniye'de 4,1 büyüklüğünde deprem! Osmaniye düziçi'nde deprem oldu.3.4 büyüklüğünde olan deprem sonrasında 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Şiddetli sarsıntı adana ve kahramanmaraş illerimizde de hissedildi.

Afad'tan yapılan son dakika açıklamasına göre osmaniye'nin sumbas ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, osmaniye'nin düziçi, bahçe, kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde de hissedildi. Göre, bugün saat 13:35 sularında osmaniye'nin sumbas ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı tarafından yapılan açıklamada osmaniye'de 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 02.22'te merkez üssü osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika haberi: Osmaniye'de korkutan deprem! Büyüklüğü ...
Son dakika haberi: Osmaniye'de korkutan deprem! Büyüklüğü ... from haber-turkiye.com
31 temmuz 2018, 17:55 yeni şafak. Türkiye haritası » osmaniye deprem fay hattı risk haritası » osmaniye son depremler. Haber merkezi 31 temmuz 2018, 17:47 son güncelleme: Ayrıca osmaniye bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Merkez üssü osmaniye'nin sumbas ilçesi olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde deprem meydana geldi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Osmaniye düziçi'nde deprem oldu.3.4 büyüklüğünde olan deprem sonrasında 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Son dakika haberine göre osmaniye'de sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Osmani̇ye'nin kadirli ilçesinde richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'de saat 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Osmaniye'de saat 17.36'da richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. 26 şubat 2017 pazar 07:14son güncelleme: Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde deprem meydana geldi. Kiğı (bingöl) depremi mw 5.2 ön degerlendirme raporu. Yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 02.22'te merkez üssü osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü'nden edinilen bilgiye göre. Göre, bugün saat 13:35 sularında osmaniye'nin sumbas ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberine göre osmaniye düziçi'nde deprem meydana geldi. Deprem aynı zamanda osmaniye başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı resmi i̇nternet sitesinden alınan son dakika haberine göre osmaniye'de bir deprem daha meydana geldi osmaniye son dakika. Son dakika haberine göre osmaniye'de sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi.